Duyurular

Fakültemiz Öğrencileri için İsteğe Bağlı Staj Duyurusu Hakkında! GÜNCELLENDİ(01.03.2016)

Son Güncelleme Tarihi : 26.12.2016 17:11:53

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YAZ DÖNEMİNDE İSTEĞE BAĞLI STAJ YAPACAK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ 06 HAZİRAN 2016 İLE 2 EYLÜL 2016 TARİH ARALIĞINDA

(20 İŞ GÜNÜ OLMAK ŞARTIYLA) STAJ YAPABİLİRLER.

(ÖRNEK: 06 Haziran 2016-01 TEMMUZ 2016)

ÖĞRENCİLERİMİZ 20 İŞ GÜNÜNÜ HESAPLARKEN HAFTA SONLARINI, BAYRAM TATİLLERİNİ VE ÜNİVERSİTEMİZDE VEYA DİĞER ÜNİVERSİTELERDE YAZ OKULUNA DEVAM ETTİKLERİ SÜRELERİ STAJ DIŞINDA TUTMALIDIRLAR.

STAJ YAPACAK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ BAŞVURU EVRAKLARINI STAJ BAŞLAMADAN EN GEÇ 10 GÜN İÇİNDE FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİ İŞLERİ BÜROSUNA TESLİM ETMELİDİRLER.

ÖĞRENCİLERİMİZ İSTEĞE BAĞLI STAJ KABUL FORMUNDAN VE PRATİK ÇALIŞMA SİCİL FİŞİNDEN İKİŞER ADET ÇIKTI ALIP İŞLEMLERE BAŞLAMALIDIR.STAJ BİTİMİNDEN İTİBAREN EN GEÇ 15 (ON BEŞ) GÜN İÇİNDE PRATİK ÇALIŞMA SİCİL FİŞİNİN STAJ YAPTIĞI FİRMA(KURUM) TARAFINDAN ONAYLAYIP FAKÜLTEMİZ İLGİLİ BÖLÜM SEKRETERLİĞİNE ULAŞTIRMASI GEREKMEKTEDİR.

ÜNİVERSİTEMİZİN STAJ PROTOKOLÜ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI İSTEĞE BAĞLI STAJ SÜRECİ İŞLEM ŞEMASI